Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Dora.gr λειτουργεί από το 2004 και εμπορεύεται είδη δώρων για κάθε γυναίκα και άνδρα. Μπορείς να βρεις περισσότερες από 7000 επιλογές σε επώνυμα και κομψά ρολόγια, ομπρέλες βροχής, αξεσουάρ μόδας όπως πορτοφόλια, σακίδια πλάτης, ζώνες, γυαλιά ηλίου, αναπτήρες. 

Η παρουσία μας δεν περιορίζεται μόνο στο ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς διαθέτουμε φυσικό κατάστημα στην πόλη της Βέροιας που εμπορεύεται προϊόντα ειδών δώρου και λειτουργεί και ως εργαστήριο επισκευής ρολογιών και ομπρελών. Η λειτουργία της αρχικής επιχείρησης προσδιορίζεται στα μέσα της δεκαετίας του 70 από τον Λάζαρο Α. Τσολοζίδη. Η αρχική δραστηριότητα του καταστήματος ήταν εργαστήριο επισκευής ομπρελών και γραφομηχανών στην οδό Κεντρικής στη Βέροια.

Αργότερα, στα τέλη της δεκαετίας του 80, η επιχείρηση πέρασε στη δεύτερη γενιά της οικογένειας και συγκεκριμένα στον Αθανάσιο Λ. Τσολοζίδη. Με την αλλαγή αυτή η επιχείρηση αναβάθμισε τις υπηρεσίες της, καθώς εισήχθη στον κόσμο του εμπορίου και της ωρολογοποιίας. Άρχισε να εμπορεύεται προϊόντα με βασικό άξονα τα ρολόγια και τις ομπρέλες. Παράλληλα, συνεχίστηκε η λειτουργία του εργαστηρίου, τόσο για τις ομπρέλες όσο και για τα ρολόγια.  Με την πάροδο των χρόνων προστέθηκαν και άλλα είδη προϊόντων όπως οι αναπτήρες, τα δερμάτινα είδη και συγκεκριμένα τα πορτοφόλια, οι ζώνες και τα σακίδια, τα γυαλιά ηλίου, τα πολυεργαλεία και τα κοσμήματα – Accessories. Οποιαδήποτε προσθήκη και αλλαγή  πάντα είχε ως γνώμονα τον σεβασμό προς τον πελάτη και να μην επηρεάζει τη σχέση τιμής-ποιότητας.

Το 2004 αποτέλεσε χρονιά σταθμό για την επιχείρηση μας. Ήταν η χρονιά που πήραμε την απόφαση ν’ ανακαλύψουμε έναν κόσμο άγνωστο τόσο για εμάς όσο και για τους καταναλωτές, αυτόν του ηλεκτρονικού εμπορίου. Με σταθερά βήματα και την υφιστάμενη τότε τεχνολογία καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα σημαντικό κεφάλαιο, ανοίγοντας νέους ορίζοντες για την επιχείρηση μας.

Πλέον, με τη συμμετοχή και της τρίτης γενιάς, συνεχίζουμε ν’ προσπαθούμε ν’ εξελισσόμαστε παρακολουθώντας τις εξελίξεις και τις τάσεις της αγοράς, πάντα με γνώμονα τη σωστή και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών που μας εμπιστεύονται για τις αγορές και τα δώρα τους.

Τα στοιχεία της Επιχείρησης

Υπεύθυνος: Αθανάσιος Λ. Τσολοζίδης
Διεύθυνση: Πλατεία Πλατάνων 14, Βέροια 59132
Τηλέφωνο: 23310 28858
ΑΦΜ: 040775820
ΔΟΥ: Βέροιας
Αρ. Γ.Ε.ΜΗ: 021742926000